Proefrijles

De proefrijles is de eerste en een spannende stap die je gaat zetten. Daarom heeft rijschool Awin voor jou een uitgebreide stappenplan gemaakt, zodat jij gerust kan rijden als je gaat beginnen met de proefles. Daarin staat stap gewijs alle acties die je gaat uitvoeren en hoe de proces inwerking gaat.

 

 

 

 

 

Stap 1 Contact opnemen

Nadat je jouw gegevens hebt ingevuld en verstuurd, nemen wij zo snel mogelijk contact met jou op. Wij plannen dan samen jouw proefrijles in. 

 

Stap 2 Inplannen

Tijdens het inplannen van je proefles. Bespreek je samen met je vaste rijinstructeur de data’s en tijden in , die het best schikken.

 

Stap 3 De proefles

De proefles gaat van start! Het moment dat je voor het eerst kennis maakt met je vaste rijinstructeur en de auto waar jij al je lessen in gaat rijden. Tijdens deze proefles bepaald de instructeur meteen of het gebied waar je rijdt geschikt is of dat het beter is om eerst in een rustige omgeving te rijden. Zo ervaar je beter hoe de auto in elkaar zit en hoe je het best je moet opstellen in het verkeer. De instructeur is goed getrained om altijd in te grijpen voordat je een fout maakt. Dus wees vooral niet bang om een fout te maken. Wij garanderen jou dat het zeker goed komt !

 

 

Stap 4 Conclusie

Het zit er op, de spannende proefles is voorbij. Nu bespreek je samen met je instructeur welk pakket geschikt is voor jou. Dit is slechts een advies vanuit de ervaren rijinstructeur. Het wordt aangeraden om dit advies op te volgen, zodat je de ‘extra’ kosten voorkomt. Men denkt vaak het al te kunnen halen met 20 lessen, maar dan gebeurt juist  het tegenovergestelde, helaas. Dat willen wij uiteraard voorkomen. 

De keuze die je maakt ligt natuurlijk bij jezelf. Het is nogmaals een advies, geen verplichting.

 

 

Vraag je gratis

proefrijles aan

Vul hier je gegevens in